It was last November that Marilou approached us to create a kitchen for her new building in Longueuil; a building that will serve as a shop, warehouse and office for Trois fois par jour. It is with great joy that we agreed to collaborate on this magnificent project!

Marilou’s particular aesthetic and her love for beige tints, natural materials and life’s simple moments has always strongly inspired us. Driven by slow design and slow food, we have designed an ergonomic and timeless kitchen that highlights products made by hand in Quebec with sustainable and local materials. It goes without saying that our designers were delighted to create a unique space for this very special woman!

You will find a list of all coquo modules used for this project at the end of this page.

Photos by Justine Marc-Aurèle